onsdag 6. juni 2012

Forrett - Lokalprodusert ost

Til forrett under bryllupsmiddagen skal vi servere et utvalg av lokalproduserte Oster. 
Ostene produseres på Saghaug går i Torjulvågen og har varemerket Tingvollost.
Ostene får gode skussmål og jeg ønsker å presentere de forsjellige ostene for våre gjester her. 
 Mild Mester er en halvfast hvitskimmelost med en søt og nøtteaktig ettersmak. Tildelt kvalitetsmerket for sølv på Landsutstillingen for Gardsost 2011/12.


 Mild blåskimmelost, tilsatt ekstra fløte for å gi den en fyldigere smak.
Tildelt kvalitetsmerket for Sølv under Landsutstillingen for Gardsost i 2011/12.

 Vellagret blåskimmelost, tilsatt ekstra fløte. Tildelt gullmedalje under World Cheese Awards 2011.

Myk hvitskimmelost. Rangert som Norges beste hvitskimmelost på Landsutstillingen for gardsost 2011/12.
Har en fløyelsmyk skorpe. Inni er osten kremaktig, og kjernen flyter utover når den er moden og ferdig temperert.

I tillegg til disse ostene skal vi servere Ridderost og Port-Salut fra Tresfjord. 
Nam.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar